MEDIA CENTER

NEWS FROM US

ANTALYA AK PLAZADAKI AÇILISI

Akgün Sirketler Grubu 2 Haziran'da Gazi Bulvari Yükselis Mahallesi Ak Plaza adresinde Asacarlar Ltd. Sti ile birlikte Duratiles markasi altinda yeni konsept magazasini degerli misafirlerinin katilimiyla törenle açti.

Hazirliklarina Aralik 2011 tarihinde baslanan magazanin açilisi Akgün Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sn.Erhan Akgün, Genel Koordinatör Necmettin Arman ve seçkin bir davetli grubunun katilimiyla gerçeklestirildi.

Açilisi yapilan Ak Plazada, Asacarlar, toplam 1.100 m2'lik showroom'unda müsterilerine hizmet sunmaya baslamistir.  Akgün Sirketler Grubu Bölge Müdürlügünün de içinde yer aldigi Ak Plaza, yalnizca özgün tasarim, seçenek, modern çizgi ve üstün kalite arayan Antalyalilarin degil, tüm Akdeniz Bölgesindeki tüketici ve Mimari proje gruplarinin bulusma adresi olacaktir.

Asacarlar Ltd. Sti 1988 yilinda bir aile sirketi olarak kurulmustur. Faaliyetlerine Yapi malzemeleri, lojistik ve hazir beton sektöründe devam eden Asacarlar Ltd. her yil büyüyerek genis bir ürün yelpazesiyle müsterilerine hizmet vermektedir.

Akgün Sirketler Grubu konsept magazalar halkasina dahil olan bu showroomda tüm banyo ve mutfaklarla her türlü iç ve dis mekanlara yönelik yüksek kaliteli teknik porselen, ürün tedarikini saglamaktadir. Mimari projelere verdigi dekorasyon ve mimari proje destegi ile de gerek perakende gerekse proje gruplari tarafindan tercih edilmektedir. Genis ürün yelpazesiyle, uluslararasi kalite standartlarinda üretilen özgün tasarimli modelleri ve fonksiyonellikle sikligi birlestiren modern çizgili ürünleriyle, yapi sektöründe fark yaratmaktadir. Kalite ve tasarim konusunda sektöre birçok yenilik getiren, 45x45, 30x60, 60x60, 20x120, 60x120 mat ve lappato sinifinda Duratiles ürünlerinin ve Durabagno Dolap ve Vitrifiye ürünlerin teshir edildigi Ak Plaza'daki ASACARLAR Yapi, yeni magazasinda müsterilerinin hizmetinde olmaya devam edecektir.

Visual Images About the News