MEDIA CENTER

NEWS FROM US

AKGÜN SIRKETLER GRUBU YENI MAGAZA AÇILISLARINA DEVAM EDIYOR

Akgün Sirketler Grubu, 19 Kasim’da Istanbul Kagithane, Cendere yolunda, Yilmaz Yapi ve Insaat Malzemeleri ile birlikte Duratiles markasi ile yeni konsept magazasini açti. Hazirliklarina Temmuz 2011 tarihinde baslanan magazanin açilisi Akgün Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sn.Erhan Akgün ve seçkin bir davetli grubunun katilimiyla gerçeklestirildi. Açilista konusan Erhan Akgün, Duratiles konsept magaza açilislarinin sürecegini, kendileriyle birlikte olan tüm bayilere tam destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Erhan Akgün, Akgün Sirketler Grubu kalite ve tasarim konusunda sektöre birçok yenilik getiren 45x45, 30x60, 60x60, 20x120, 60x120 mat ve lappato sinifinda Duratiles ürünlerinin teshir edildigi Yilmaz Yapi Ayazaga Cendere yolundaki magazasinda tüm tüketici gruplarina hizmet vermekten mutluluk duymakta oldugunu ifade etti.

Uzun yillardir yapi sektöründe hizmet veren Yilmaz Yapi, 1999 yilinda Mehmet Yilmaz tarafindan Istanbul Kasimpasa’da Yilmaz Yapi olarak kurulmustur. 2005 yilinda 6500 metrekare depoya sahip olan Kagithane’ye, 2011 yilinda 2000 metrekare kapali 6000 metrekare açik depoya sahip olan Ayazaga’ya tasinmistir. Degisen müsteri taleplerine cevap vermek amaciyla, 2010 yilinda ortaklarin ikinci firmasi olan ERT Mimarlik Seramik Dünyasi Yapi kurulmustur. Firmanin ayrica Kasimpasa'da Isas Insaat altinda insaat sirketi bulunmaktadir.

Genel olarak ürün yelpazesinde, granit, seramik, seramik yapistiricisi, laminant parke, pvc ve pprc plastik malzemesi, alçi, batarya,vitrifiye banyo dolabina agirlik veren Yilmaz Yapi, seramik ve granit grubunda  Akgün Sirketler Grubu‘un markasi olan Duratiles ile birlikte hizmet vermeye baslamistir. 

Yilmaz Yapi; özgün tasarim, seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesi ile yalniz Kagithane'nin degil, tüm istanbul'daki Mimari proje gruplarinin tercihi olacaktir.

Akgün Sirketler Grubu Konsept magazalar halkasina dahil olan bu showroomda tüm banyo ve mutfaklarla her türlü iç ve dis mekanlara yönelik yüksek kaliteli teknik porselen ürün tedarikini saglamaktadir. Mimari projelere verdigi dekorasyon ve mimari proje destegi ile de gerek perakende gerekse proje gruplari tarafindan tercih edilmektedir. Genis ürün yelpazesiyle, uluslararasi kalite standartlarinda üretilen özgün tasarimli modelleri ve fonksiyonellikle sikligi birlestiren modern çizgili ürünleriyle, yapi sektöründe fark yaratmaktadir.

Visual Images About the News