BASIN ODASI

BİZDEN HABERLER

AKGÜN SERAMIK AVRUPA ‘NIN ZIRVESINDE

26 Kasim 2011 tarihinde Ingiltere ‘nin baskenti Londra da Hilton Metropole Hotel’ de gerçeklesen 2011 uluslar arasi Avrupa Kalite Zirve’si görkemli bir törenle sektörlerinin öncü firmalarini, bir çok isadamini ve sanat ve sosyal camianin taninmis yüzlerini bir araya getirdi.

Zirve de ayrica sürdürülebilir kalite ve insan, Avrupa vizyonu ve Türkiye ile markalar için gelecegin habercisi AR-GE ‘nin önemi konulari tartisildi.

Yüksek kalite ve hizmet anlayisi, sirket performansi, yenilikçi yapisi, ürün AR-GE ve ÜR-GE yatirimlari, sosyal çevreye ve dogaya karsi duydugu yüksek sorumluluk, ileri teknoloji ve devamli yatirimla 40 ülkeye yaptigi ihracat, sektöründe devamli yatirimlarla ülkeye ve istihdama olan katkisi ve teknolojik büyüme yapisini göz önüne alan sirket bu zirvede Dura-Tiles (Akgün Seramik) markasiyla World Consumer Academy (Dünya Tüketici Akedemisi) tarafindan 2011 Avrupa Kalite Ödülüne layik görüldü.

Ödül törenine Türkiye ve Ingiltere ‘nin üst düzey bürokratlarinin yani sira sanat ve sosyal camianin taninmis yüzleri de katildi. Akgün Sirketler Grubu ‘un ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akgün ‘e TBMM Anayasa Komisyonu Baskani Burhan Kuzu takdim etti.

Habere Ait Görseller